• You've just added this product to the cart:

  GPO Stylus (jam & empire)

  0 out of 5

  GPO Stylus (jam & empire)

  Replacement Needles available for all GPO turntables.

  1,990 L
 • You've just added this product to the cart:

  GPO Stylus (memphis & jive)

  0 out of 5

  GPO Stylus (memphis & jive)

  1,990 L
 • You've just added this product to the cart:

  GPO Cleaning Kit

  0 out of 5

  GPO Cleaning Kit

  Kit për pastrimin e vinyleve të GPO është projektuar për të mbajtur të dhënat tuaja në gjendje të përsosur. Një jastëk pastrimi Vinyl me një dorezë të druri. Të gjitha pluhurat, papastërtitë dhe grimcat e tjera do të hiqen nga Vinylu juaj edhe brenda grooves. Produkti i pastrimit me bazë uji mund të përhapet lehtësisht nëpër rekord, dhe po aq lehtë të hiqet. Kjo zgjidhje do të vazhdojë të ofrojë një pastrim të thellë çdo herë, duke sjellë Vinilin tuaj në jetë pa dëmtuar të dhënat tuaja.

  3,300 L
 • You've just added this product to the cart:

  Pro-Ject Mbulese Lekure

  0 out of 5

  Pro-Ject Mbulese Lekure

  6,690 L
 • You've just added this product to the cart:

  GPO 7'' Vinyl Record Case

  0 out of 5

  GPO 7” Vinyl Record Case

  7,900 L 6,900 L
 • You've just added this product to the cart:

  GPO 12'' Vinyl Record Case

  0 out of 5

  GPO 12” Vinyl Record Case

  • Removeable Lid (12 inch only)
  • Comfortably holds 30-35 albums
  • Available in Black, Blue, Brown, Cream and Tan, Green, Green and Black and Red.
  10,750 L
 • You've just added this product to the cart:

  GPO Canterbury table

  0 out of 5

  GPO Canterbury table

  Tavolina e fortë prej druri dhe njësia e ruajtjes së vinylit është e lehtë për t’u mbledhur dhe ka një fund të lëmuar. Ajo do të mbajë në mënyrë të qetë 60-70 albume vinyl.

  11,900 L
 • You've just added this product to the cart:

  Vinyl Record Frames (3 pcs)

  0 out of 5

  Vinyl Record Frames (3 pcs)

  19,700 L