• You've just added this product to the cart:

  GPO Stylus (jam & empire)

  0 out of 5

  GPO Stylus (jam & empire)

  Replacement Needles available for all GPO turntables.

  1,990 L
 • You've just added this product to the cart:

  GPO Stylus (memphis & jive)

  0 out of 5

  GPO Stylus (memphis & jive)

  1,990 L
 • You've just added this product to the cart:

  GPO Cleaning Kit

  0 out of 5

  GPO Cleaning Kit

  Kit për pastrimin e vinyleve të GPO është projektuar për të mbajtur të dhënat tuaja në gjendje të përsosur. Një jastëk pastrimi Vinyl me një dorezë të druri. Të gjitha pluhurat, papastërtitë dhe grimcat e tjera do të hiqen nga Vinylu juaj edhe brenda grooves. Produkti i pastrimit me bazë uji mund të përhapet lehtësisht nëpër rekord, dhe po aq lehtë të hiqet. Kjo zgjidhje do të vazhdojë të ofrojë një pastrim të thellë çdo herë, duke sjellë Vinilin tuaj në jetë pa dëmtuar të dhënat tuaja.

  3,300 L
 • You've just added this product to the cart:

  GPO Rydell Radio Cream

  0 out of 5

  GPO Rydell Radio Cream

  • Portable 1950’s retro style radio with DAB+/DAB band III and FM frequencies
  • 20 radio stations preset (DAB 10/FM 10)
  • Automatically sets the clock via DAB
  • Sleep, snooze and alarm function (wake upto buzzer or radio)
  • Strong and stylish carrying handle
  6,900 L
 • You've just added this product to the cart:

  GPO 7'' Vinyl Record Case

  0 out of 5

  GPO 7” Vinyl Record Case

  7,900 L 6,900 L
 • You've just added this product to the cart:

  GPO Rydell Radio Black

  0 out of 5

  GPO Rydell Radio Black

  • Portable 1950’s retro style radio with DAB+/DAB band III and FM frequencies
  • 20 radio stations preset (DAB 10/FM 10)
  • Automatically sets the clock via DAB
  • Sleep, snooze and alarm function (wake upto buzzer or radio)
  • Strong and stylish carrying handle
  6,900 L
 • You've just added this product to the cart:

  GPO 746 Push Button Red

  0 out of 5

  GPO 746 Push Button Red

  • Authentic bell ring
  • Iconic British ‘70s styling
  • Traditional rotary dialling
  • Ringer on / off switch
  • Compatible with any standard analogue landline
  • Compatible with modern telephone banking
  8,900 L
 • You've just added this product to the cart:

  GPO Pearl Retro

  0 out of 5

  GPO Pearl Retro

  • Classic early 20th century design
  • Push-button dialling
  • Touch tone
  • Compatible with any standard analogue landline
  • Compatible with modern telephone banking
  • 1 year warranty
  • Push Button Dialling
  • Tone Dialling
  • Ringer On/Off switch
  • Rubber feet
  • Silver and Cream Finish
  9,500 L
 • You've just added this product to the cart:

  GPO 12'' Vinyl Record Case

  0 out of 5

  GPO 12” Vinyl Record Case

  • Removeable Lid (12 inch only)
  • Comfortably holds 30-35 albums
  • Available in Black, Blue, Brown, Cream and Tan, Green, Green and Black and Red.
  10,750 L
 • You've just added this product to the cart:

  GPO WestWood Mini Red

  0 out of 5

  GPO WestWood Mini Red

  • 2 x 5 Watt output speakers with Bass, Treble and Volume controls
  • Multimedia connection through Bluetooth, RCA input and 3.5mm aux in
  • Vintage cloth style grill, carry handle and metal corner protectors
  • Use individually for playback from Bluetooth enabled media devices
  • Built in rechargeable battery with upto 5 hours playback once fully charged
  11,300 L
 • You've just added this product to the cart:

  GPO Union Flag Phone

  0 out of 5

  GPO Union Flag Phone

  • Modern electronic ring
  • Push-button dialling
  • Touch tone
  • Ringer on / off switch
  • Compatible with all standard analogue landlines
  • Compatible with modern telephone banking
  • 1 year warranty
  • Stunning Union Flag rubberised finish
  11,900 L
 • You've just added this product to the cart:

  GPO Canterbury table

  0 out of 5

  GPO Canterbury table

  Tavolina e fortë prej druri dhe njësia e ruajtjes së vinylit është e lehtë për t’u mbledhur dhe ka një fund të lëmuar. Ajo do të mbajë në mënyrë të qetë 60-70 albume vinyl.

  11,900 L
 • You've just added this product to the cart:

  GPO Duke

  0 out of 5

  GPO Duke

  • Authentic bell ring
  • Classic early 20th century design
  • Pull-out-note-pad tray
  • Push-button dialling
  • Touch tone
  • Traditional cloth handset curly cord
  • Compatible with any standard analogue landline
  • Compatible with modern telephone banking
  • 1 year warranty
  • Solid high quality black finish.
  13,390 L
 • You've just added this product to the cart:

  GPO Opal Retro Telephone

  0 out of 5

  GPO Opal Retro Telephone

  • Classic early 20th century design
  • Push-button dialling
  • Touch tone
  • Compatible with any standard analogue landline
  • Compatible with modern telephone banking
  • 1 year warranty
  • Push Button Dialling
  • Tone Dialling
  • Ringer On/Off switch
  • Rubber feet
  • Silver and Cream Finish
  13,500 L
 • You've just added this product to the cart:

  GPO Duchess Retro

  0 out of 5

  GPO Duchess Retro

  • Authentic bell ring
  • Classic early 20th century design
  • Push-button dialling
  • Touch tone
  • Traditional cloth handset curly cord
  • Compatible with any standard analogue landline
  • Compatible with modern telephone banking
  • 1 year warranty
  • Solid brass finish
  13,500 L
 • 0 out of 5

  GPO Winchester Retro Radio

  • MW/FM reception
  • Backlit display
  • Easy turning analogue tuning and
  • volume controls
  • Stands on four feet
  • Weight: 2kg
  • Dimensions: W 19.5 x D 16 x H 13cm
  • 1 year warranty
  • Available in Wood Finish.
  15,900 L
 • You've just added this product to the cart:

  GPO WestWood

  0 out of 5

  GPO WestWood

  • Compact size
  • 25 watt output with sub-woofer
  • Bluetooth connectivity
  • Multimedia connection through Bluetooth, RCA input and 3.5mm aux in Bass,Treble and Volume Controls
  • Vintage cloth style grille, carry handle and metal corner protectors
  • Great addition to the GPO turntables or use individually for playback from Bluetooth enabled media devices
  • Weight 1.8
  • Dimensions: W 26 x D 11 x H 17.5cm
  16,550 L
 • 0 out of 5

  GPO Empire Classic Retro

  19,900 L
 • You've just added this product to the cart:

  GPO Ambassador Vinyl Player Cream

  0 out of 5

  GPO Ambassador Vinyl Player Cream

  • Plays 33, 45 and 78 speed records
  • Record all your Vinyl to a USB stick (USB stick included)
  • Bluetooth connection with any Bluetooth speaker.
  • Rechargeable battery minimum 2.5 hours playback
  • Built in twin stereo speakers with 2 x 1.5 watt output (3 watts total)
  • Auto Stop
  • Compatible with all external speakers including the GPO Westwood and GPO Westwood Mini
  • Weight: 2.5kg
  • Dimensions: W 35.5 x D 27.5 x H 13.5cm
  25,550 L 21,700 L
 • You've just added this product to the cart:

  GPO Ambassador Vinyl Player Green

  0 out of 5

  GPO Ambassador Vinyl Player Green

  • Plays 33, 45 and 78 speed records
  • Record all your Vinyl to a USB stick (USB stick included)
  • Bluetooth connection with any Bluetooth speaker.
  • Rechargeable battery minimum 2.5 hours playback
  • Built in twin stereo speakers with 2 x 1.5 watt output (3 watts total)
  • Auto Stop
  • Compatible with all external speakers including the GPO Westwood and GPO Westwood Mini
  • Weight: 2.5kg
  • Dimensions: W 35.5 x D 27.5 x H 13.5cm
  25,550 L 21,700 L
 • You've just added this product to the cart:

  GPO Jive Vinyl Player / Hi Fi

  0 out of 5

  GPO Jive Vinyl Player / Hi Fi

  • Stand alone turntable with 3 speed levels (33/45/78 rpm)
  • Save your old beloved records directly to a USB stick and also record your Vinyl in MP3 format
  • Play your favourite records and MP3 files from the comfort of your couch with the stylish remote control (Included)
  • For even better sound quality you can connect this unit to an external amplifier or headphones with a 3.5mm jack plug (not included)
  • Compatible with CD-R/RW, MP3 and WMA
  29,900 L 22,400 L
 • You've just added this product to the cart:

  GPO Flight Vinyl Player

  0 out of 5

  GPO Flight Vinyl Player

  Gramafon Vinili me bluetooth, ideal per ta marre me vete ne udhetime qe jo vetem luan tre llojet e disqeve te vinilit, por luan dhe regjistron ne USB edhe kasetat tuaja te vjetra!

  32,550 L 24,400 L
 • You've just added this product to the cart:

  GPO Memphis Vinyl Player Gray

  OFERTE
  OFERTE
  0 out of 5

  GPO Memphis Vinyl Player Gray

  • Plays 33, 45 and 78 speed records
  • Record all your Vinyl or CDs onto a USB stick or SD Card
  • Complete with built in CD player
  • Built in twin stereo speakers with 2 x 1.5 watt output (3 watts total)
  • Built in amplifier
  • Auto Stop
  • Includes spare stylus needle
  • FM radio with digital LCD display
  • Bass Boost function
  • Remote control included
  • 3.5mm jack plug to connect MP3 players and smartphones (connection lead included)
  • Compatible with all external speakers including the GPO Westwood and GPO Westwood Mini
  • Weight: 3.4kg
  • Dimensions: W 38 x D 37 x H 17.5cm
  30,550 L 24,400 L
 • You've just added this product to the cart:

  GPO Memphis Vinyl Player Red

  OFERTE
  OFERTE
  0 out of 5

  GPO Memphis Vinyl Player Red

  • Plays 33, 45 and 78 speed records
  • Record all your Vinyl or CDs onto a USB stick or SD Card
  • Complete with built in CD player
  • Built in twin stereo speakers with 2 x 1.5 watt output (3 watts total)
  • Built in amplifier
  • Auto Stop
  • Includes spare stylus
  • FM radio with digital LCD display
  • Bass Boost function
  • Remote control included
  • 3.5mm jack plug to connect MP3 players and smartphones (connection lead included)
  • Compatible with external speakers including the GPO Westwood and GPO Westwood Mini
  • Weight: 3.4kg
  • Dimensions: W 38 x D 37 x H 17.5cm
  • Available in Black, Cream, Red and Silver.
  30,550 L 24,400 L
 • You've just added this product to the cart:

  GPO PR50 Vinyl Player

  0 out of 5

  GPO PR50 Vinyl Player

  29,900 L 26,900 L
 • You've just added this product to the cart:

  GPO Brooklyn

  0 out of 5

  GPO Brooklyn

  • Fully Portable
  • Bluetooth connectivity for use with smart phones & tablets
  • 2 x 40 watt speakers
  • Rechargeable Lithium Battery
  • Power supply compartment
  • Multimedia connection through RCA input and 3.5mm Aux in
  • Top Loading CD function for Playback and Recording
  • Cassette Player with Recording function and digital tape counter
  • DAB and DAB+ FM Radio with Info button
  • USB and Cassette Playback / Recording
  • Volume, Balance, Bass and Treble Controls
  • 80’s retro style back light & Digital VU indicators
  • Twin aerials
  • Headphone & Microphone port
  • Compatible with external speakers, including the GPO Westwood and GPO Westwood Mini
  • Charge Time: 1.5 hours
  • Playback Time: Up to 4 hours
  • Weight: 10kg unit only
  • Dimensions: W 60 x D 14 x H 30cm
  • Available in a premium ‘80s retro style Silver/Chrome or Black & Silver / Chrome.
  33,900 L 29,500 L
 • You've just added this product to the cart:

  GPO Bermuda Vinyl Player Red

  0 out of 5

  GPO Bermuda Vinyl Player Red

  GPO Bermuda Classic Retro eshte nje gramafon me MP3, USB, audio te inkorporuar dhe këmbët qe hiqen. Ideal per nje dhome gjumi te stilit retro ose per nje kend ne sallonin tuaj!

  39,900 L 31,900 L
 • You've just added this product to the cart:

  GPO Bermuda Vinyl Player Blue

  0 out of 5

  GPO Bermuda Vinyl Player Blue

  GPO Bermuda Classic Retro eshte nje gramafon klasik qe qendron ne dy kembe te stilit retro te inkorporuara. Nje gramafaon ideal per nje dhome dhe nje kend salloni!

  39,900 L 31,900 L
 • You've just added this product to the cart:

  GPO Retro Chesterton

  0 out of 5

  GPO Retro Chesterton

  • Stand-alone vintage turntable with built-in speakers (2 x 2 Watt output)
  • Built in CD player with CD/CD-R/CD-RW/MP3 playback
  • Cassette with encoding features and FM analogue tuning
  • 3.5mm Aux in jack and 3.5mm headphone jack
  • Compatible with the GPO Westwood speaker and GPO Westwood Mini amplifier
  35,900 L