GPO Bermuda Vinyl Player Red

39,900 L

GPO Bermuda Classic Retro stil fletore rrotulluese me MP3, USB, Altoparlantë të Inkorporuar dhe këmbët qe hiqen – Blu & Krem

 • Description
 • Speifications

Description

Bazuar në Dansette klasik të viteve gjashtëdhjetë, rekorderi Bermuda ju lejon të regjistroni të gjithë Vinilin tuaj në një USB. Gjithashtu mundëson play MP3 dhe USB. Një zgjidhje elegant për koleksionin tuaj muzikor të Vinyl.

 • Plays 33, 45 and 78 speed records
 • Record all your Vinyl to a USB stick MP3 and USB playback available
 • Vinyl playing return arm
 • Built-in twin stereo speakers with 2 x 2.5 watt output (5 watts total)
 • Removable legs for a free standing record player
 • Compatible with all external speakers including the GPO Westwood and GPO Westwood Mini
 • Weight: 6.94kg Dimensions w/out legs: W 38.2 x D 21.5 x H 36.8cm w/legs: W 38.2 x D 21.5 x H 65.3cm
 • 1 year warranty
 • Available in Blue Cream, Grey Cream, Red Cream