GPO Canterbury table

11,900 L

Tavolina e fortë prej druri dhe njësia e ruajtjes së vinylit është e lehtë për t’u mbledhur dhe ka një fund të lëmuar. Ajo do të mbajë në mënyrë të qetë 60-70 albume vinyl.

Categories: ,
  • Description

Description

Tavolina e fortë prej druri dhe njësia e ruajtjes së vinylit është e lehtë për t’u mbledhur dhe ka një fund të lëmuar. Ajo do të mbajë në mënyrë të qetë 60-70 albume vinyl.

  • Dimencionet: W 46 x D 35 x H 66.5cm