GPO Cleaning Kit

3,300 L

Kit për pastrimin e vinyleve të GPO është projektuar për të mbajtur të dhënat tuaja në gjendje të përsosur. Një jastëk pastrimi Vinyl me një dorezë të druri. Të gjitha pluhurat, papastërtitë dhe grimcat e tjera do të hiqen nga Vinylu juaj edhe brenda grooves. Produkti i pastrimit me bazë uji mund të përhapet lehtësisht nëpër rekord, dhe po aq lehtë të hiqet. Kjo zgjidhje do të vazhdojë të ofrojë një pastrim të thellë çdo herë, duke sjellë Vinilin tuaj në jetë pa dëmtuar të dhënat tuaja.

Categories: ,
  • Description

Description

Keep your records in perfect condition. Use the cleaning pad, to remove all dust and dirt from the grooves. The water-based cleaning product spreads evenly across your records and helps restore your Vinyl albums.

You've just added this product to the cart: