GPO Empire Classic Retro

19,900 L

Out of stock

  • Description
  • Specifikimet

Description

The GPO Empire Record Player is a classic, stylish turntable / viniyl player designed for a Vinyl players lover who wants plenty of style. Complete with a Wooden and Black Matte design, cloth woven speakers, and retro brass dials at the heart of this turntable which also features an AM / FM radio.

 

GPO Empire Record Player është një stilist klasik / stilist me disqe / viniyl player i projektuar për një viniyl player i cili dëshiron shumë stilin. Përfunduar me një dizajn druri dhe të zi Mat, pëlhurë të endura boksesh, dhe diamant retro bronzi në zemër të këtij gramafoni i cili gjithashtu përmban një AM / FM radio.

Plays 33, 45 and 78 speed records
2 x 3 watt output
Cloth woven, built in speakers
AM / FM stereo radio
Analogue radio dial
Auto on/off option
3.5mm Aux in jack
Headphone jack
Compatible with all external speakers including the GPO Westwood and GPO Westwood Mini
Weight: 2.4kg
Dimensions: W 32 x D 27 x H 15cm