OFERTE

GPO Jive Vinyl Player / Hi Fi

29,900 L 23,900 L

GPO Jive Record Player ka një stil të pastër, të bardhë, të freskët, ky gramafon mahnitës është për tifozët e zjarrtë së muzikës.Me lidhjen USB dhe CD player, njësia ka një kontroll të largët për lehtësi dhe një barazues që ju mundëson të dëgjoni qartë dhe saktësisht të gjitha zhanret e muzikës.

Out of stock

  • Description
  • Specifications

Description

GPO Jive Record Player ka një stil të pastër, të bardhë, të freskët, ky gramafon mahnitës është për tifozët e zjarrtë së muzikës.Me lidhjen USB dhe CD player, njësia ka një kontroll të largët për lehtësi dhe një barazues që ju mundëson të dëgjoni qartë dhe saktësisht të gjitha zhanret e muzikës.
CD CD player
Compatibility MP3, WMA, USB, CD, CD/RW, FM
Display LCD display
Extra Record to USB from the turntable or CD.
Finish White
Inputs Aux out (via 3.5mm minijack)
Outputs Stereo line out (via 2 x RCA/phono)
Speakers out (via 2 x RCA/phono)
Heaphone socket (via 3.5mm minijack)
USB socket
Supplied accessories Remote control
Turntable 33/45/78 RPM