Harman/Kardon SB 26/23

95,000 L 74,900 L

  • Description
  • Specifications

Description

Me teknologjine me te fundit te avancuar te zerit, transmetimit me vale Bluetooth®, dhe inxhinierise klasike Harman Kardon, SB26 eshte ne nje klase ne vetvete. Me kater woofers, dy tweeters dhe subwoofer te fuqishem 100W, SB26 sherben si nje partner i persosur ne televizionin HD. Per me teper, SB26 i ri vjen me te gjitha tiparet qe i pershtaten shtepise moderne, te digjitalizuar, duke lejuar lidhje te lehte me tableta dhe Smartphones.

Soundbar speakers  Two x 75mm (3”) cone midrange speakers and one x 25mm (1”) dome tweeter per channel
Soundbar amplifier power  2 x 30W
Wireless subwoofer amplifier power  100 watts
System frequency response  38Hz – 22kHz
Dimensions (H x W x D) and weight – centre  110mm x 920mm x 89mm; 3.6kg
Subwoofer  365mm x 320mm x 320mm; 15.0kg