JBL Cinema SB450

79,000 L 67,150 L

4K Ultra-HD Soundbar
8-inch (200mm) 200W Wireless
Subwoofer
3 HDMI Inputs/1 HDMI Output (ARC)
Wireless Bluetooth Streaming
TV Remote Control Learning
Clear Dialogue and Voice Enhancement
JBL SoundShift™
JBL Connect
Virtual Surround Sound

  • Description
  • Specifications
  • Downloads

Description

Nese jeni duke kerkuar te perditesoni sistemin tuaj dhe jeni lodhur nga te gjitha telat qe vijne me nje teater tradicional ne shtepi, JBL Cinema SB 450 eshte nje alternative terheqese per permiresimin e AVR-se tuaj. Eshte e thjeshte per te ngritur dhe mbushur me karakteristika, dhe ajo mbush dhomen me ze. Ndersa kjo soundbar mungon fine-tuning qe nje AVR ofron, ajo mund te siguroje te mjaftueshme per te permbushur nevojat tuaja shtepi teater.

Total Cinema SB450 Amplifier Power  440W
Max SPL  103dB
Frequency Response  40Hz-20kHz
HDMI Video Inputs 3
HDMI Video Output (with Audio Return Channel) 1
HDCP Version 2,2
Bluetooth Version 3
Max Bluetooth Range  32ft (10m)
Soundbar Amplifier Power  240W
Soundbar Transducer Size  2.25″ (58mm)
Soundbar Dimensions (L x W x H)  44″ x 3″ x 4″ (1100 x 76 x 97mm)
Soundbar Weight  7.5lbs (3.4kg)
Soundbar Power Consumption (standby)  <0.5W
Soundbar Power Consumption (max)  60W
Subwoofer Amplifier Power  200W
Subwoofer Transducer Size  8″ (200mm)
Subwoofer Dimensions (L x W x H)  13″ x 13″ x 14″ (320 x 320 x 355.5mm)
Subwoofer Weight  21lbs (9.5kg)
Subwoofer Power Consumption (standby)  <0.5W
Subwoofer Power Consumption (max)  100W
Packaging Dimensions (L x W x H)  46″ x 16″ x 19″ (1210 x 395 x 520mm)
Packaging Weight (Gross)  35lbs (16kg)