Deep Purple – Made in Japan (2 LP)

4,690 L

  • Description

Description

– 2×180 gramm virgin vinyl

– Gatefold cover

– Made in EU

Deep Purple Album  është një album i grupit anglez Deep Purple, i regjistruar gjatë turneut të parë të Japonisë në gusht 1972. Albumi ishte një sukses i menjëhershëm komercial në SHBA dhe një shitës më i mirë gjatë viteve 1970.

 

You've just added this product to the cart: