Zgjidhni Bokset e Përshtatshme per Ju – Sound Gallery

Sektori ynë i bokseve (speakers) përfshin një kategori të gjerë të produkteve sipas qëllimit dhe zgjidhjes. Në shtëpinë tuaj secili ka një set boksesh, dhe këto mund të jenë pjesë e një sistemi hi-fi, të lidhura me një radio, të përdorura në TV, ose edhe speakers  me teknologjinë Bluetooth. Pasionatët e muzikës dhe kinemasë, të cilët kujdesen për cilësinë e tingujve, mund të eksplorojnë kategorine e bokseve të veçanta si bookshelf, floorstanding, dhe shumë më tepër. Ne këtë sektor i kemi grupuar sipas qëllimit dhe përdorimit kryesor.

Lexo me shume


Zgjidhni Bokset Për Ambientin Tuaj

Nëse qëllimi juaj është të krijoni një ambient Home Cinema, ndahen në kategori të ndryshme si Qëndrore,  Dyshemeje, Bookshelf (anesore), Tavanore, dhe Subwoffer. Për të arritur një eksperiencë më immersive, mund t’i kombinoni bokset dhe t’i lidhni përmes një Amplifikatori për të përjetuar një tingull të mrekullueshëm.

Bokse Desktop

Nëse kërkoni speakers me dimensione më të vogla që mund të integrohen lehtësisht në dekorin tuaj, për shembull, për t’i vendosur mbi një tavolinë, në një librari ose komodine, atëherë ne ofrojme bokset Desktop (Tavoline).

Bokset Portabel

Për ata që duan të dëgjojnë muzikë jashtë shtëpisë, në plazh ose në makinë përmes telefonit celular, bokset portabel janë zgjedhja e duhur. Këtu do të gjeni opsionet e përshtatshme për kategorinë Portabel.

Alternativa Të Tjera Dhe Zgjidhje Unike

Në këtë sektor, ofrojmë gjithashtu speakers për qëllime të tjera, përfshirë instalimi në mur ose tavan, kundër lagështirës dhe kushteve atmosferike, Retro/Vintage, dhe shumë më tepër.

Zgjidhni Cilësinë Me Sound Gallery

Faqja jonë ju ofron një gamë të gjerë boksesh cilësore të seleksionuara me kujdes nga markat më prestigjioze në këtë fushë.

Nëse keni nevojë për një lloj boksi që nuk është përmendur këtu, jemi të gatshëm t’ju ndihmojmë. Na kontaktoni në soundgallery@prosound.al ose telefononi në numrin (+355) 4 451 1170 për të gjetur një zgjidhje të personalizuar për ju.


Yamaha

10% ULJE
Bëni Subscribe tani për të marrë kodin e kuponit tuaj në email!
SUBSCRIBE
I agree with the term and condition