Dolby Atmos

Ndjeni çdo dimension

Hyni në një botë të re të tingullit me Dolby Atmos®. Ju transporton nga një moment i zakonshëm në një përvojë të jashtëzakonshme me një tingull tërheqës, shumëdimensional që mbush dhomën tuaj me një pasuri dhe thellësi të mahnitshme. Muzika, njerëzit dhe gjërat bëhen të gjalla në detaje marramendëse dhe rrjedhin në koreografi të sakta përreth jush, duke ju bërë të ndjeheni sikur jeni vërtet atje. Mirësevini në një botë të re të tingullit që jep ndikimin e plotë të argëtimit – do të lëvizë mendjen, trupin dhe shpirtin tuaj si askush tjetër.

Disa shembuj të Diagramit të Vendosjes së Altoparlantëve Dolby Atmos

5.1.2

5.1.4

7.1.4

7.1.2

5.1.4

7.1.4

Mbështetje për paraqitjen e ndryshme të bokseve për rishikimin e Dolby Atmos

Yamaha siguron modele të shumta vendosjeje për bokset e tipit (Lartësia e përparme, sipër, Dolby Enabled PS).
Nëse është e vështirë të vendosni altoparlantë në tavan, mund të vendosni altoparlantët në pozicionin më praktik të Lartësisë së përparme. Anydo paraqitje mund të funksionojë jo vetëm për rishikimin e Dolby Atmos, por edhe për përpunimin CINEMA DSP.

Lartësia e përparme / e pasme

Lart

Dolby PS e aktivizuar

Për më tepër YPAO R.S.C. i cili optimizon mjedisin e të dëgjuarit dhe dizajnin themelor të një cilësie të lartë audio shfrytëzon plotësisht aftësinë e detajuar të lokalizimit hapësinor të Dolby Atmos. Kombinimi i marrësve Dolby Atmos dhe Yamaha AV do të mbush dhomën me tinguj shumëdimensional që ju bën të ndiheni sikur keni të drejtë në mes të tregimit që shpaloset në ekran.

10% ULJE
Bëni Subscribe tani për të marrë kodin e kuponit tuaj në email!
SUBSCRIBE
I agree with the term and condition