Sisteme Home Cinema dhe Home Audio

Sound Gallery eshte Show Room i Parë në Shqipëri dedikuar sistemeve Home Cinema dhe Home Audio.Duke përfaqësuar brandet më të njohura në botë në fushën e audios dhe Home Cinema dhe me një ekip të dedikuar me eksperiencë shumëvjecare në fushën e audios dhe instalimeve, ne garantojmë që me Sistemin tonë Home Cinema ju do të përjetoni “Ndjesinë e Vertetë të Kinemasë në Shtëpinë Tuaj!

Lexo me shume

Sistemet Home Cinema kanë evoluar nga sistemet standarte 5.1 (para disa vjetësh) në sisteme 7.1 dhe 9.1 sot.

Teknologjia Dolby Atmos dhe DTSX në Sistemet Home Cinema 5.1

Një kombinim i prej 5 boksesh (1 boks qendror, 2 bokse anësore majtas – djathtas dhe 2 bokse mbrapa) sjell një ndjesi të vërtetë kinemaje në sallonin tuaj.

Shndërrimi në Kinema me Sistemin 7.1:

Me sistemet home cinema 7.1 kanalshe e lart,  ju mund të ktheni ambjentin tuaj, qoftë ky një sallon apo dhomë e dedikuar për home cinema, në një kinema të vërtetë!Bokset më të përshtatshme për ambjentet tuaja ju mund t’i gjeni sipas kategorive të tyre në rubrikën Home Cinema dhe Speakers.

Amplifikatorët Yamaha – Zemra e Cilësisë së Tingullit dhe Imazhit:

Amplifikatori përpunon zërin dhe videon për të dhënë një cilesi sa më të mirë audio dhe video. Sot amplifikatoret modern ofrojnë edhe një gamë të gjerë shërbimesh dhe zgjidhjesh të cilat disa vite më parë nuk imagjinoheshin!  Sound Gallery ofron ekskluzivisht amplifikatorët cilësore Yamaha të cilët plotesojnë dëshirat e cdo të apasionuari me muzikën dhe filmin.

Shijoni filmat dhe ngjarjet sportive me Projektore Optoma 

Gjithashtu, si one-stop-shop për Home Cinema, ne ofrojmë një gamë të gjerë projektoresh të markës prestigjoze Optoma, copa projektimi dhe cdo gjë tjetër që nevojitet për të instaluar “Kinemanë në Shtepinë Tuaj”!

Kërkoni të instaloni një Home Cinema? Doni një këshillë mbi opsionet audio që mund të ofrojmë për ambjentet tuaja? Na shkruani në soundgallery@prosound.al , na telefononi ne Nr: +355 42 23 0000 ose na vizitoni në Show Room-in tonë ne Sheshin Willson!

Ne jemi të gatshëm të sugjerojmë mbi cdo projekt dhe opsion që ju dëshironi!

10% ULJE
Bëni Subscribe tani për të marrë kodin e kuponit tuaj në email!
SUBSCRIBE
I agree with the term and condition