Amplifier marine JBL Apex PA1254

41,900 L

Max Power   –  1250W peakFuse rating   –  40ARMS Power Output @ 2Ω (full-range)       125W x 4RMS Power Output @ 4Ω (full-range)        75W x 4RMS Power Output @ 4Ω Bridged (full-range)    250W x 2

Availability: In stock SKU: PA1254 Categories: ,

Description

Përforcuesit e fuqisë sportive të serisë Apex PA1254 japin fuqi efikase të klasit D, nga një shasi ultra kompakte, e krijuar për t’u përshtatur në hapësira të ngushta dhe për t’i bërë ballë mjediseve të jashtme pa humbur asnjë rrahje. I disponueshëm me 4 kanale të fuqisë dalëse, Apex Series PA1254 përfshin rregullim të përzgjedhshëm të frekuencës së kryqëzimit elektronik përpara/prapa, me aftësinë e kalimit të pasmë, për instalim të shpejtë dhe të lehtë.

Max Power   –  1250W peak
Fuse rating   –  40A RMS
Power Output @ 2Ω (full-range)       125W x 4RMS
Power Output @ 4Ω (full-range)        75W x 4RMS
Power Output @ 4Ω Bridged (full-range)    250W x 2