Amplifikator per makina JBL Concert A704

22,900 L

Amplifikatori JBL Concert A704 me performancë të lartë jep fuqi te klasit boteror.

Availability: In stock SKU: JBLAMPCTA704 Categories: ,
View cart

Description

Amplifikatorët e rinj JBL Club me performancë të lartë japin fuqi JBL të klasit botëror nga një shasi kompakte e ndërtuar për t’u përshtatur në më shumë automjete, edhe kur hapësira është e ngushtë. Të disponueshëm në modelet me 4 kanale, 5 kanale dhe mono, amplifikatorët Club kanë ndërthurje të ndryshueshme dhe përforcim të basit për kontroll dhe akordim të saktë, plus hyrje të nivelit të lartë dhe të ulët që i lejojnë të integrohen me shumicën e stereos së makinave. Ato janë gjithashtu në përputhje me disa teknologji automjetesh, duke përfshirë shumë sisteme të avancuara të ndihmës së shoferit, dhe sistemin Harman HALOsonic, një grup zgjidhjesh akustike që mund të simulojnë tingujt e motorit për një përvojë më të mirë drejtimi në makina hibride dhe elektrike, të anulojnë zhurmën e rrugës për më mirë- muzikë tingëlluese, dhe më shumë.

  • Fuqia 100W RMS x 4
  • 1000 Watt Peak
  • Performance e larte

You may also like…