Amplifikator makine JBL Stage A 3001

16,900 L

Availability: In stock SKU: STAGE A3001 Categories: ,

Description

Amplifikatori JBL Stage A 3001 është një amplifikator makine kompakt me një kanal me hyrje të nivelit të lartë dhe të ulët.

Mund ta kombinoni lehtësisht amplifikatorin me pothuajse çdo njësi të  dhe çdo rregullim të bokseve.

Strehimi i hollë dhe i fortë strehon një brendësi të fuqishme me një fuqi maksimale deri në 600 watt.

Ky amplifikator është një bazë e fortë për sistemin muzikor të makinës suaj.

 

Produkte te ngjashme : Amplifikator per makina JBL Concert A704

Kliko ketu per me shume informacion .

  • Një kanal
  • Rezistenca 2 Ω
  • Frekuenca : 10 – 320000 Hz
  • Fuqia totale audio : 600 W
  • Fuqia për kanal (RMS) : 300 W
  • Gjerësi  : 145 mm
  • Gjatësi : 50 mm

You may also like…