Radio Audizio Foggia Copper

Original price was: 8,900 L.Current price is: 6,500 L.

Me një ndryshim modern në një dizajn klasik, Retro Radio shton një ndjenjë në çdo hapësirë ​​jetese. Foggia përmban një sistem altoparlantësh stereo dhe me paracaktimet e stacioneve të lehta për t’u përdorur, kjo radio dixhitale është një domosdoshmëri për çdo shtëpi. Është gjithashtu i pajisur me radio dixhitale dhe FM DAB+, në mënyrë që të mund të merrni të gjitha stacionet tuaja të preferuara, si dhe media të tjera muzikore përmes transmetimit BT.

Availability: Out of stock SKU: 102-426 Categories: , ,

Description

Me një ndryshim modern në një dizajn klasik, Retro Radio shton një ndjenjë në çdo hapësirë ​​jetese. Foggia përmban një sistem altoparlantësh stereo dhe me paracaktimet e stacioneve të lehta për t’u përdorur, kjo radio dixhitale është një domosdoshmëri për çdo shtëpi. Është gjithashtu i pajisur me radio dixhitale dhe FM DAB+, në mënyrë që të mund të merrni të gjitha stacionet tuaja të preferuara, si dhe media të tjera muzikore përmes transmetimit BT.

Zbuloni ketu me shume opsione Retro Radio.

  • Radio Retro
  • Fuqia 50 W
  • Teknologji BT
  • Ekran LCD
  • Funksion Auto Scan
  • Alarm & Ore Zgjimi
  • Aux & Jack

y     100-240VAC 50/60Hz (5V Adapter)

Dimensions (L x W x H)  120 x 260 x 150mm

Weight 1

You may also like…