Radio Audizio Foggia DAB+

Original price was: 8,900 L.Current price is: 6,500 L.

Availability: In stock SKU: 102-425 Categories: , ,
View cart

Description

Me një ndryshim modern në një dizajn klasik, Retro Radio shton një ndjenjë në çdo hapësirë ​​jetese. Foggia përmban një sistem altoparlantësh stereo dhe me paracaktimet e stacioneve të lehta për t’u përdorur, kjo radio dixhitale është një domosdoshmëri për çdo shtëpi. Është gjithashtu i pajisur me radio dixhitale dhe FM DAB+, në mënyrë që të mund të merrni të gjitha stacionet tuaja të preferuara, si dhe media të tjera muzikore përmes transmetimit BT.

 

Per me shume opsione, klikoni kategorine.

  • Radio Retro
  • Fuqia 50 W
  • Teknologji BT
  • Ekran LCD
  • Funksion Auto Scan
  • Alarm & Ore Zgjimi
  • Aux & Jack

You may also like…