Bang & Olufsen Beosound Explore Grey Mist

37,500 L

Availability: In stock SKU: 1626003 Categories: , , Tags: , ,
View cart

Description

Portativ. I fortë. Gjithmonë gati.

Beosound Explore është një boks wireless i papërshkueshëm nga uji i krijuar për aventura dhe luan deri në 27 orë. Pavarësisht se ku ju çojnë aventurat tuaja, cilësia e zërit pa kompromis të Beosound Explore do të jetë gjithmonë me ju. Dhe me shtresen e jashtme të ngurtësuar, rezistente ndaj gërvishtjeve dhe plotësisht të papërshkueshme nga pluhuri dhe uji, nuk do të shqetësoheni kurrë për pamjen. Baza e fortë e gomuar dhe trupi prej alumini nënkuptojnë se mund të vendoset në mënyrë të sigurt në të gjitha llojet e sipërfaqeve – nga kampingjet me baltë deri te plazhet me rërë – ndërsa një dizajn i brendshëm i ndërtuar me përpikëri mbron nga rëniet. Nga guaska e fortë e aluminit e anodizuar e zhvilluar në Fabrikën 5, Danimarkë, deri te rripi i papërshkueshëm nga uji dhe karabineri, çdo element i konstruksionit ndërthur performancën e lartë me qëndrueshmërinë.

 

  • Amplifikatori
    2 × 30 W Class D Per rreze te plote
  • Drejtimi i zerit 360 grade
  • Frekuenca 56-22.700 Hz
  • Maksimumi i volumit @1m 91 dB SPL
  • Kapaciteti i basit 59 dB SPL
  • Stereo i pershtatshem mes dy Beosound Explore
  • Përshtate si do me presete te gatshme dhe krejtesisht i personalizueshem  me   aplikacionin Bang & Olufsen