Boks Klipsch RP-400C Ebony

59,900 L

Klipsch RP-400C Centre

Availability: Out of stock SKU: 0743878035896 Categories: ,

Description

RP-400C është një zgjedhje e shkëlqyer për dhoma me përmasa të mesme ose të mëdha ku dëshironi të tërhiqeni drejtpërdrejt në aksionin që shpaloset para jush. Po ndërtoni një sistem tingulli rrethues Klipsch Reference Premiere? konsideroni RP-400C si kanalin tuaj qendror shumë të rëndësishëm. Per bas te mprehte dhe sound perfekt kjo do te ishte zgjedhja me e mire.

Lloji- Boks Qendror
Fuqia (Cont, Peak)- ) 75W / 300W
Impedance- 8 Ohms
Dimensionet (H x W x D)- 14.24 cm x 40.64cm x 22.86 cm