Boks makine JBL Club 1024

14,900 L

Boks makine JBL Club 1024 – cilësi zeri të lartë dhe bas dinamik. Nënvufer 10″

Availability: In stock SKU: JBLCLUB1024 Categories: , Tag:
View cart

Description

Bokse Makine JBL Club 1024

Cilësi dhe përshtatshmëri

JBL fillimisht filloi prodhimin e pajisjeve audio në vitin 1946, dhe ata kanë qenë përgjegjës për disa nga përparimet kryesore në riprodhimin dhe përforcimin e zërit që atëherë. Nënvuferët e tyre të fundit të makinave të Serisë Club vënë gjithashtu në qendër të vëmendjes shkathtësinë, duke ju dhënë mundësinë për të ndryshuar rezistencën e nënshtresës me lëvizjen e një çelësi.

Rezistencë e përzgjedhur

Nënvuferat e JBL’s Club Series 1024 kanë një spirale zanore 2″ për përdorim të jashtëzakonshëm të fuqisë, ndërkohë që fluksi i ajrit nga lëvizja e konit ftoh spiralen e zërit për më shumë besueshmëri. Ndërprerësi  i zgjedhur i rezistencës Smart (SSI™) ju lejon të ndryshoni rezistencën nga 2 ohmë në 4 ohms, kështu që mund të optimizoni sub-in për amplifikatorin tuaj. Kjo veçori e bën të lehtë konfigurimin e sistemit tuaj kur shtoni një nën-vufer tjetër të Serisë Club ose përmirësoni amplifikatorin tuaj.

Gati për të tronditur

Ky nënvufer përmban një kon polipropileni për me një rrethues prej gome nitrili që do të përballojë sfidat e jetës në një makinë. Shporta prej çeliku e stampuar siguron një pozicion të qëndrueshëm në mënyrë që ky nënvufer të mund të luajë me saktësi.

Produkte te ngjashme nga kategoria bokse makine : Boks makine JBL Stage 102

Per me shume informacion,kliko ketu.

  • Nënvufer 10″
  • Fuqia : 250 W RMS, 1000 W Peak
  • Sensitiviteti: 92 dB
  • Kone polipropeni

You may also like…