Boks makine JBL Club 64CTP

19,900 L

Availability: In stock SKU: JBLSPKCB64CTP Categories: ,

Description

Altoparlantët koaksial dhe përbërës të klubit sjellin tingullin pro JBL në më shumë automjete. Dizajni i tyre kompakt do të thotë se ata do të përshtaten në më shumë automjete se shumë nga konkurrentët tanë dhe ndjeshmëria e tyre e lartë jep performancë të jashtëzakonshme edhe me sisteme fabrike me fuqi modeste. Konët e fortë polipropileni me dizajnin Plus One™ ofrojnë bas të fortë dhe jetëgjatësi të performancës.

  • Fuqia 70W RMS, 210W peak
  • Sensitivity    92dB
  • Dimensioni :  (160 mm)