Boks makine JBL Club 8622F

8,900 L

Availability: In stock SKU: SPKCB8622F Categories: , Tag:
View cart

Description

Argëtimi me JBL

Lëvizni nga tingujt e bokseve të fabrikës me bokset e serisë Club të JBL. Këto bokse 6″x8″” Club 8622F kanë vufer polipropileni rezistent dhe ofrojnë performancë solide edhe në kushtet më ekstreme mjedisore.

Një hap përpara nga bokset e fabrikës

Struktura e patentuar e vuferit Plus One™ e JBL zgjeron sipërfaqen e konit për t’ju dhënë një përvojë më të mirë me frekuencë të ulët sesa bokset e tjera të kësaj madhësie. Dhe me një tweeter të drejtuar nga skajet zgjeron gamën e frekuencave të larta, kështu që ju do të dëgjoni detaje muzikore që nuk i keni dëgjuar kurrë nga bokset tuaj të fabrikës.

Për çdo sistem

Dizajni me rezistencën e ulët të Club 8622F merr në mënyrë të sigurtë më shumë energji nga stereo e makinës suaj për t’i dhënë muzikës suaj një goditje shtesë.

Produkte te ngjashme: Boks makine JBL Club 9632

Vizitoni jbl.al , per me shume informacion.

  • 6″x8″ Boks makine 2-rrugesh (çift)
  • Fuqia : 60W RMS, 180W Peak
  • Sensitiviteti: 93 dB

You may also like…