Boks makine JBL Stage 102

9,900 L

Availability: In stock SKU: JBLSUBST102 Categories: , Tag:
View cart

Description

JBL Stage 102-cilësi zeri të lartë dhe bas dinamik. Nën-vuferi Stage 102 përmban kone vuferësh të lehtë, por të ngurtë polipropileni rrethuar me gome me rrotullime të larta për të ofruar efikasitet të lartë dhe super qëndrueshmëri për ndërfaqen më të mirë me një sërë amplifikatorësh.

Nënvuferat e rinj te serise JBL Stage —Bas i pabesueshëm për cmimin!

Këta nën-vuferë përmbajnë kone vuferësh të lehtë, por të ngurtë polipropileni rrethuar me gome me rrotullime të larta për të ofruar efikasitet të lartë dhe super qëndrueshmëri për ndërfaqen më të mirë me një sërë amplifikatorësh.

Produkte te ngjashme nga kategoria bokse muzike per makina : Boks makine JBL Stage 122

Vizitoni jbl.al , per me shume informacion.

  • Nënvufer 10″  JBL Stage Series
  • Fuqia:Peak: 225W RMS , 900W Peak
  • Frekueca: 35 – 200 Hz
  • Sensitiviteti: 89 dB

You may also like…