Boks makine JBL Stage 122

11,900 L

Availability: In stock SKU: JBLSUBST122 Categories: , Tag:

Description

Nënvuferët e makinave JBL Stage janë projektuar për të ofruar bas me prodhim të lartë me fuqi output maksimale deri në 1000 watts . Këta nënvuferë përmbajnë kone vuferësh  të fortë polipropileni të rrethuar nga goma me rrotullim të lartë për të ofruar efikasitet të lartë dhe super qëndrueshmëri për ndërfaqen më të mirë me një sërë amplifikatorësh. Së fundi, subvuferët dhe bokset tanë përpunohen  në mënyrë individuale nga disa prej inxhinierëve më të mirë në botë për të siguruar që ne të arrijmë tingullin e veçantë JBL.

Produkte te ngjashme nga kategoria bokse muzike per makina : Bokse Muzike per Makina JBL Stage 102

Vizitoni jbl.al , per me shume informacion.

  • Nënvufer 12″  JBL Stage Series
  • Fuqia:Peak: 250W RMS , 1000W Peak
  • Frekueca: 34 – 200 Hz
  • Sensitiviteti: 91 dB

You may also like…