Boks makine JBL Stage2 634

5,900 L

Availability: In stock SKU: STAGE2634 Categories: ,

Description

Altoparlantët e Serisë Stage2 sjellin një përvojë koncerti JBL në makinën, kamionin ose SUV-në tuaj dhe një çmim çuditërisht të përballueshëm. Woofer-i i tyre polipropileni ofron një performancë të fortë me shtrirje të madhe në fund të ulët dhe të pastër të ngushtë të mesit.

  • Fuqia 40W RMS, 250W peak
  • Impedance 4 Ohms
  • Sensitivity    91dB
  • Dimensioni :  (160 mm)