Boks parti JBL Partybox 110

46,900 L

Availability: In stock SKU: JBLPARTYBOX110EU Categories: , Tags: , ,

Description

Pavarësisht nëse jeni në shtëpi ose jashtë, JBL PartyBox 110 e bën muzikën tuaj të mahnitshme me dy nivele basi të thellë e të rregullueshëm dhe tinguj të fuqishëm JBL Original Pro Sound.

Çdo lloj muzike është më e mirë me një shfaqje dinamike të dritës! Ngjyrat e sinkronizuara me ritmin ju bëjnë të dëshironi të lëvizni këmbët. Është një përvojë unike, zhytëse audiovizive që transformon çdo festë në një vepër arti.

Vazhdo festën gjatë gjithë ditës ose gjithë natës. Me 12 orë muzikë dhe një bateri të integruar të rikarikueshme, ritmi do të vazhdojë (dhe vazhdon)!

Shfletoni kategorine e Partybox, per produkte te ngjashme.

Vizitoni faqen zyrtare te jbl.al.

  • Kundra ujit
  • Tinguj JBL Original Pro
  • Bateri deri në 12 orë
  • Fuqia output (W) 160
  • Pesha (kgs) :  10.8
  • Bluetooth 5.1
  • Drita që sinkronizohen me tingujt

You may also like…