Boks parti JBL Partyclub 120

49,990 L

Availability: In stock SKU: JBLPBCLUB120EP Categories: ,
View cart

Description

Energji e pastër partiake

JBL PartyBox Club 120 e kthen çdo hapësirë ​​në një festë dhe atmosferë. Tingulli i fuqishëm JBL Pro mbush ajrin ndërsa efektet fotoritmike magjepsëse sinkronizohen me ritmin e muzikës. Lidhni menjëherë çdo pajisje Bluetooth dhe luani listën tuaj të preferuar të festave. Përdorni portat e saj për një mikrofon ose kitarë dhe ndajeni tingullin tuaj me të tjerët. Drejtoni rrjedhën e festave me efekte argëtuese interaktive përmes aplikacionit JBL PartyBox. Një dorezë e palosshme dhe ergonomike do të thotë që PartyBox Club 120 do t’ju ndjekë edhe më lehtë. Ndërtimi i tij është rezistent ndaj ujit, kështu që pak shi nuk do të jetë problem. Bateria zgjat deri në 12 orë—dhe nëse festa ende nuk ka mbaruar, thjesht zëvendësoni baterinë për një festë pa pushim. Për edhe më shumë ahengje, lidhni dy JBL PartyBox Club 120 së bashku për tingull stereo ose lidhni disa pajisje JBL Auracast me valë nëpërmjet aplikacionit JBL PartyBox.

 

Opsione te tjera boksesh per festat tuaja:

Boks parti JBL Partybox 710

Boks parti JBL Partybox 110

 

  • Tingull i fuqishëm JBL Pro
  • Shfaqje drite futuristike
  • Jetëgjatësia e baterisë deri në 12 orë
  • Dorezë e palosshme
  • Rezistente ndaj ujit
  • Përmirësimi i zërit duke përdorur AI
  • Lidhni altoparlantë të shumtë nëpërmjet Auracast™
  • Porta për dy mikrofona dhe kitarë elektrike
  • Aplikacioni JBL PartyBox
  • Bërë pjesërisht nga materiale të ricikluara

You may also like…