Boks per makine JBL Club 522F

8,900 L

Availability: Out of stock SKU: SPKCB522F Categories: , Tag:

Description

Argëtimi me boks per makine JBL Club 522F

Lëvizni nga tingujt e bokseve të fabrikës me bokset e serisë Club të JBL. Këto bokse 5-1/4″ Club 522F kanë vufer polipropileni rezistent dhe ofrojnë performancë solide edhe në kushtet më ekstreme mjedisore.

Një hap përpara nga bokset e fabrikës

Struktura e patentuar e vuferit Plus One™ e JBL zgjeron sipërfaqen e konit për t’ju dhënë një përvojë më të mirë me frekuencë të ulët sesa bokset e tjera të kësaj madhësie. Dhe me një tweeter të drejtuar nga skajet zgjeron gamën e frekuencave të larta, kështu që ju do të dëgjoni detaje muzikore që nuk i keni dëgjuar kurrë nga bokset tuaj të fabrikës.

Për çdo sistem

Dizajni me rezistencën e ulët të JBL Club 522F merr në mënyrë të sigurtë më shumë energji nga stereo e makinës suaj për t’i dhënë muzikës suaj një goditje shtesë.

Produkte te ngjashme nga kategoria boks per makine : Bokse makine JBL Club 1024

Per me shume informacion vizitoni website-n zyrtar te jbl.al

  • 5-1/4″  Boks makine 2-rrugesh
  • Fuqia : 45 W RMS, 135 W Peak
  • Sensitiviteti: 91 dB