Boks tavoline Klipsch the Three II – Matte Black

Original price was: 75,900 L.Current price is: 64,500 L.

Availability: In stock SKU: 1067558 Categories: , Tag:

Description

ARGËTIM I VËRTETË

Klipsch Three II është një sistem tavoline stereo i akorduar në mënyrë profesionale. I përforcuar dyfish për rezolucionin audio, Three II ofron një përvojë të pakrahasueshme për t’ju argëtuar njëlloj si në studion e regjistrimit me muzikantët.

MJESHTËRI E VËRTETË

Duke shfaqur vazhdueshmëri në dizajnin modern të mesit të shekullit, The Three II përmban disa përmirësime kryesore estetike, duke përfshirë një sipërfaqje të re, logo dhe panel të sipërm. Ky sistem stereo tavoline mund të vendoset kudo në shtëpinë tuaj.

LIDHJE KUDO

I gjithanshëm dhe me përmasa të përsosura për t’u përshtatur në çdo hapësirë, Three II përfshin lidhje të hyrjes audio për Bluetooth®, Analog, 3,5 mm, Phono Pre-Amp dhe audio USB Type B.

  • Projektuar për të siguruar akustikë në të gjithë dhomën    Boksi  përmban dy driver-a 2.25″ me rreze të plotë dhe një woofer 5.25″ të gjatë, për rezolucionin e audios të akorduar nga akustikët e Klipsch për të ndihmuar në ofrimin e një eksperience audio premium.
  • Bas i përmirësuar
  • Larmi lidhjesh      Three II përmban Bluetooth, RCA (me një para-amp phono), 1/8″ dhe hyrje audio USB Type-B, duke ju lejuar të lidhni pothuajse çdo pajisje.
  • 192 kHz, dekodim 24-bit për këngë audio me rezolucion të lartë       Sistemi i tavolinës Three II përmban gjithashtu dekodim 192 kHz, 24-bit për riprodhim praktikisht të përsosur të audios me rezolucion të lartë nga kompjuteri juaj.