Bokse marine JBL Club62

28,900 L

Availability: In stock SKU: JBLMARSPKCB62 Categories: ,

Description

Altoparlantët JBL Club Marine janë gati për aventurën tuaj të ardhshme në natyrë. Këta altoparlantë plotësisht të marinizuar jo vetëm që japin tingull JBL, por gjithashtu sigurojnë ndriçim RGB për të gjallëruar tingullin. Të krijuara për t’i bërë ballë diellit, kripës, spërkatjes së detit dhe larjes, ato kanë struktura të mbyllura motorike, shporta një-pjesëshe të derdhur nga polimer rezistente ndaj ultravjollcës, një magnet të mbyllur dhe rrethime gome.

  • Fuqia 75W RMS, 225W peak
  • Sensitivity  92dB
  • Nominal Impedance    4ohm
  • Dimensioni : (160mm)