Ekran ndërveprues Samsung Flip Pro WM75B

279,900 L

Availability: In stock SKU: LH75WMBWLGCXEN Category:
View cart

Description

Teksa dixhitalizimi i arsimit përshpejtohet për të mundësuar bashkëpunime ndërverpruese me impakt, Flip Pro iu jep arsimtarëve mjetet e nevojshme për të sjellë një nivel të lartë e të avancuar të mësuari. Me lidhshmëri të gjithanëshme, softuerë inteligjentë dhe veçori intuitive, Flip Pro prezanton të ardhmen e arsimit.Idetë sillen në jetë në mënyrë të menjëhershme në Flip Pro me modalitetin e lapsit dhe të furçës që ofron një përvojë shkrimi reale, teksa fshirja fleksibël thjesht kërkon një rrëshqitje me gisht ose pëllëmbë. Menyja e shpejtë e mjeteve dhe paletave garanton që krijimtaria të rrjedhë dhe butoni i ndryshimit lehtësisht lejon një UI shtrese të re shënimesh.

Per opsione ekranesh per prezantime, klikoni ketu.

 

  • I shpejtë dhe me prekje të shumëfishta
  • Portë USB-C 3 në 1
  • Aplikacione për videotelefonata