Ella Fitzgerald-Greatest Hits 12″ Vinyl

3,200 L

Availability: S’ka stok Kategori: ,


Track List:

A1 Mr. Paganini (Live) 4:00
A2 You Do Something To Me 2:21
A3 Can´t We Be Friends 3:46
A4 But Not For Me 2:04
A5 Every Time We Say Goodbye 3:30
A6 My Funny Valentine 3:53
A7 Summertime 4:58
B1 Dream A Little Dream Of Me 3:04
B2 Bewitched, Bothered, And Bewildered 5:37
B3 All The Things You Are 3:16
B4 Deed I Do 2:41
B5 In A Sentimental Mood 2:45
B6 I Get A Kick Out Of You 4:00
B7 All Of Me 3:22

Sapo keni shtuar këtë produkt në shportë: