Epson EB-FH52 Full HD 3LCD Projector

122,900 L

Availability: In stock SKU: EB-FH52 Category:

Description

Imazhe të shndritshme me valë Full HD, mbështet teknologjinë 3LCD me shpejtësi të shpejtë të rifreskimit 240 Hz dhe një dalje po aq të lartë të dritës së bardhë dhe me ngjyra

Raporti i kontrastit prej 16,000:1 Të zeza të thella, të pasura dhe zona me hije të dendura

Lidhshmëria me avull dhe ndaje Lidhja e integruar me valë dhe Pasqyrimi i ekranit

Kursime inteligjente të kostos Jetëgjatësia e llambës deri në 12,000 orë në modalitetin Eco

Kontroll i gjithanshëm dhe fleksibël Projekt nga burime të ndryshme me hyrje HDMI dhe lidhje celulare

3LCD Teknologji
4000 Lumens
1080P  Full HD 16:9
2 in 1: Image/ Sound
309‎ x 282 x 90 mm (Width x Depth x Height)