Epson EB-L265F Laser Signage Projector

228,900 L

Availability: In stock SKU: EB-L265F Category:
View cart

Description

Sillni ekrane të gjalla dhe të detajuara në sallat e konferencave, restorantet, lobet dhe më shumë me ekranin me lazer PowerLite® L265F pa llambë. I projektuar për të maksimizuar dukshmërinë për prezantime me ndikim, ky projektor elegant jep imazhe të ndritshme, të qarta dhe shumëngjyrëshe 1080p me 4600 lumen ngjyrash dhe shkëlqim të bardhë1. I krijuar për lehtësi, ai përmban një pamje të jashtme elegante dhe të zezë për t’u përzier pa probleme me tavanet e zeza, një madhësi imazhi që është deri në 16x më e madhe se një ekran me panel të sheshtë 75″ dhe një burim drite lazer 20,000 orësh, praktikisht pa mirëmbajtje2 për të thjeshtë dhe të besueshëm.

 

3LCD technology

High Definition 1080p
Built-In Media Player
Laser   4600 Lumens
No lamps to replace
W x D x H  (325 x 299 x 90 mm )

You may also like…