Fenton Memphis Vintage Record Player

Original price was: 27,900 L.Current price is: 22,500 L.

Availability: In stock SKU: 102-186 Categories: , , Tags: , ,
View cart

Description

Kthehuni pas në kohë dhe rijetoni stilet dhe tingujt e këngëve tuaja të preferuara me sistemin e luajtësit të Fenton Memphis. Me një mori zgjedhjesh dëgjimi të krijuara për të luajtur disqe vinyl, CD, kaseta dhe radio dixhitale me lidhje USB, të gjitha të paraqitura në këtë pajisje shumë-funksionale. Gramafoni luan vinile me tre shpejtësi , regjistrime prej 33, 45 dhe 78 rpm, me pajtueshmëri shtesë me CD dhe kasetë për të ngarkuar këngët tuaja të preferuara të shkollës së vjetër. Akorduesi i radios mund të rregullohet në të dy stacionet radio DAB+ dhe FM për t’u sintonizuar në kanale të ndryshme, duke mbushur dhomën me tingullin e qartë audio nga altoparlantët 2 x 25 W.

 • Gramafon Vintage
 • Vintage, Dru i perpunuar me dore
 • Cd & Cassete Player
 • Bokse stereo te integruar
 • Teknologji Bluetooth
 • Dab+ FM  e integruar
 • 3 Shpejtesi 33,45,78 RPM
 • Luan Vinile 7″ 10″ 12″
 • LCD Display
 • Gjilpere Qeramike
 • Dalje RCA

You may also like…