Boks Bookshelf Fenton SHF404B BT

9,500 L

Availability: In stock SKU: 100-244 Categories: , , ,

Description

SHF404B janë altoparlantët idealë për të gjitha nevojat tuaja multimediale dhe kanë aftësinë për t’u lidhur me telefonin inteligjent, laptopin ose tabletin tuaj nëpërmjet BT. Pavarësisht nëse jeni duke dëgjuar muzikë, duke prodhuar këngë, duke parë video ose duke luajtur lojëra, këta altoparlantë ofrojnë audio dinamike dhe të besueshme. Me përforcim të integruar, nuk ka nevojë për një përforcues të veçantë, një panel kontrolli i lehtë për t’u përdorur është ndërtuar në krye të altoparlantit aktiv. Thjesht futni altoparlantin aktiv në rrjetin elektrik dhe lidhni altoparlantin tjetër nëpërmjet kabllos së dhënë.

Bokse Bookshelf Aktiv
Bt Streaming
Aux In
USB, MP3 Media Player
Fuqia 80 W
Dimensions (L x W x H)   165 x 145 x 220