GPO Canterbury table

11,900 L

Tavolina e fortë prej druri dhe njësia e ruajtjes së vinylit është e lehtë për t’u mbledhur dhe ka një fund të lëmuar. Ajo do të mbajë në mënyrë të qetë 60-70 albume vinyl.

Availability: S’ka stok Kategori: ,

Përshkrim

The best way to display your turntable and your Vinyl records is with the GPO Canterbury. Our solid wooden table and Vinyl storage unit is easy to assemble and has a polished finish.