Gramafon Audizio RP113C Cream

12,900 L

Availability: In stock SKU: 102-064 Categories: , ,
View cart

Description

Përjetoni thelbin e vërtetë të vinylit me pllakën rrotulluese Audizio RP113. Zhytuni në tingullin autentik dhe rizbuloni regjistrimet tuaja të preferuara. Tavolina rrotulluese me tre shpejtësi mund të luajë rekorde 33, 45 dhe 78 rpm dhe ka një lëkurë moderne PU me qepje luksoze. Lidhet me valë me altoparlantë, kufje dhe pajisje të tjera të pajisura me teknologjinë me valë BT ose me sisteme audio me tela dhe altoparlantë me energji elektrike. Me marrësin e integruar BT, muzika dixhitale mund të transmetohet gjithashtu me valë nga një smartphone, tablet PC ose pajisje të tjera të pajtueshme me BT dhe mund të dëgjohet nëpërmjet altoparlantëve stereo.

  • Gramafon i kualitetit të lartë me gjilpërë qeramike
  • Bokse të integruara me rreze të plotë
  • Lidhje bluetooth
  • Luan vinile  7”, 10” dhe 12”
  • 3 shpejtësi :  33 1/3 , 45 dhe 78 RPM
  • 3.5 mm AUX
  • Headphone output