Gramafon Audizio RP330 Black

28,900 L

Availability: In stock SKU: 102-178 Categories: , , Tag:
View cart

Description

Gramafoni Audizio RP330 me bokse të integruar është elegant në dizajn. Ky gramafon është i pajisur me dy altoparlantë stereo me fuqi 50 W, kjo ju jep një grup të plotë tingulli dhe gjithashtu fuqi të mjaftueshme për të mbushur dhomat më të mëdha në shtëpi me muzikën tuaj të preferuar. RP330 luan vinile  me 3 shpejtësi (33 1/3, 45, 78 RPM) dhe është i pajisur me teknologjinë e integruar BT për të transmetuar muzikë me valë nga çdo pajisje e aktivizuar BT.

  • Gramafon me 2 bokse te integruar
  • Dru i perpunuar me dore
  • Bokse stereo
  • Teknologji Bluetooth
  • 3 Shpejtesi 33,45,78 RPM
  • Gjilpere Qeramike
  • Mbulese pluhuri e levizshme
  • Mekanizem me Rrip
  • Funksion On/Off Switch
  • Dalje RCA