Fenton RP102A Record Player Aluminium

Original price was: 9,500 L.Current price is: 8,500 L.

 

 

Availability: In stock SKU: 102-163 Categories: , , Tag:
View cart

Description

Mobilizoni muzikën tuaj me gramafonin Fenton RP102A. Ky gramafon multifunksional është ideal për të dëgjuar koleksionin tuaj të vinilëve ose për t’i konvertuar ato në muzikë MP3. Thjesht lidhni gramafonin me kompjuterin nëpërmjet kabllos USB të dhënë. Ju mund të konvertoni skedarë vinyl në skedarë dixhitalë në kompjuter vetë përmes softuerit të regjistrimit dhe redaktimit USB, Audacity (përfshirë). Marrësi i integruar Bluetooth ju lejon të transmetoni wireless muzikën dixhitale nga celulari , tableti , PC ose pajisje të tjera me lidhje Bluetooth në bokset stereo të integruara .

  • Gramafon multifunksional
  • Sistem boksesh të integruara me rreze të plotë
  • Mbrojtës i heqshëm kundra pluhurave
  • Lidhje bluetooth
  • Luan vinile 7”, 10” dhe 12”
  • 3 shpejtësi:  33 1/3,  45  dhe  78 RPM records
  • 45RPM adapter included
  • Gjilpërë qeramike
  • Mbajtëse që absorbojnë dridhjet

You may also like…