Gramafon Fenton RP106W Wood

Original price was: 6,900 L.Current price is: 5,900 L.

Availability: Out of stock SKU: 102-104 Categories: , , , Tag:

Description

Bëni një hap pas në kohë dhe rijetoni ndjesinë dhe tingujt e këngëve tuaja të preferuara me RP106 nga Fenton. Kabineti prej druri i punuar me dorë përmban dy bokse të integruara, kështu që ju mund të dëgjoni muzikë pa pasur nevojë ta lidhni atë me një sistem boksesh të jashtme. Nëpërmjet daljes RCA është e lehtë të lidhni bokse të jashtme ose të lidhni një palë kufje dhe të dëgjoni vetëm. Përdorni portën USB për të kthyer vinylin tuaj në MP3 nëpërmjet kompjuterit tuaj me softuerin e dhënë.

  • Gramafon druri me bokse të integruara i punuar me dorë
  • 2 shpejtësi : 33 1/3 dhe 45 RPM
  • 45 RPM adapter
  • Buton stop automatik dhe manual
  • Buton ON/OFF + kontroll volumi me ndricim LED
  • Gjilpërë qeramike
  • Mbrojtëse kundra pluhurave
  • Adapter USB i përfshirë
  • 3.5mm
  • Stereo RCA

You may also like…