Gramafon Fenton RP118F White

9,900 L

Availability: In stock SKU: 102-056 Categories: , ,
View cart

Description

Shijoni tingullin autentik të vinylit dhe luani të gjitha disqet më të mira duke përdorur këtë gramafon Fenton RP118. Tavolina rrotulluese me tre shpejtësi mund të luajë rekorde 33, 45 dhe 78 rpm dhe ka një veshje moderne prej lëkure PU me një dizajn lehtësisht të lehtë që e bën atë lehtësisht të lëvizshëm në mënyrë që ta merrni me vete kudo që të shkoni. Lidhet me valë me altoparlantë, kufje dhe pajisje të tjera të pajisura me teknologjinë me valë BT ose me sisteme audio me tela dhe altoparlantë me energji elektrike. Me marrësin e integruar BT, muzika dixhitale mund të transmetohet gjithashtu me valë nga një smartphone, tablet PC ose pajisje të tjera të pajtueshme me BT dhe mund të dëgjohet nëpërmjet altoparlantëve stereo.

  • Gramafon i kualitetit të lartë me gjilpërë qeramike
  • Bokse të integruara me rreze të plotë
  • Lidhje bluetooth
  • Luan vinile  7”, 10” dhe 12”
  • 3 shpejtësi :  33 1/3 , 45 dhe 78 RPM