Gramafon Fenton RP161LW Light Wood

12,500 L

Shijoni tingullin autentik të vinilit dhe luani të gjitha disqet më të mira duke përdorur Fenton RP161 të pajisur me dy bokse stereo me rreze të plotë. Me marrësin e integruar Bluetooth, muzika dixhitale mund të transmetohet gjithashtu nga një smartphone, tablet PC ose pajisje të tjera të pajtueshme me Bluetooth dhe mund të dëgjohet nga bokset stereo. Ky gramafon me cilësi të lartë ka një strehë të fortë prej druri të punuar me dorë dhe është i pajisur me një kapak kundra pluhurit transparent të lëvizshëm. RP161 është me madhësi kompakte, kështu që mund ta çoni lehtësisht kudo.

Availability: In stock SKU: 102-132 Categories: , , Tag:
View cart

Description

Shijoni tingullin autentik të vinilit dhe luani të gjitha disqet më të mira duke përdorur Fenton RP161 të pajisur me dy bokse stereo me rreze të plotë. Me marrësin e integruar Bluetooth, muzika dixhitale mund të transmetohet gjithashtu nga një smartphone, tablet PC ose pajisje të tjera të pajtueshme me Bluetooth dhe mund të dëgjohet nga bokset stereo. Ky gramafon me cilësi të lartë ka një strehë të fortë prej druri të punuar me dorë dhe është i pajisur me një kapak kundra pluhurit transparent të lëvizshëm. RP161 është me madhësi kompakte, kështu që mund ta çoni lehtësisht kudo.

  • Gramafon me kualitet të lartë me gjilpërë qeramike
  • Punim druri me dorë
  • Bokse të integruar me rreze të plotë
  • Mbrojtëse kundra pluhurit e lëvizshme
  • Lidhje bluetooth
  • Luan vinile 7”, 10” dhe 12”
  • 3 shpejtësi : 33 1/3,  45 dhe 78 RPM
  • RCA out për lidhje me bokse të jashtme
  • Këmbëza që thithin dridhjen