Gramafon Fenton RP162W BT White

Original price was: 17,700 L.Current price is: 13,900 L.

Availability: In stock SKU: 102-169 Categories: , , Tag:
View cart

Description

Fenton RP162 është një gramafon vintage me transmetim BT dhe funksion USB. Ju mund ta konvertoni vinylin në skedar dixhital vetë përmes regjistrimit të drejtpërdrejtë USB. Lidhet me valë me altoparlantë, kufje dhe pajisje të tjera të pajisura me teknologjinë me valë BT ose me sisteme audio me tela dhe altoparlantë me energji elektrike. Me marrësin e integruar BT, muzika dixhitale mund të transmetohet gjithashtu me valë nga një smartphone, tablet PC ose pajisje të tjera të pajtueshme me BT dhe mund të dëgjohet nëpërmjet altoparlantëve stereo. Ky gramafon me cilësi të lartë ka një strehë të fortë prej druri të punuar me dorë dhe është i pajisur me një mbulesë pluhuri transparente të lëvizshme.

  • Gjilpere Qeramike
  • Dru i perpunuar me dore
  • Bokse te integruara stereo
  • Funksion Usb
  • Bluetooth i integruar
  • Luan Vinile 7″ 10 ” 12 “
  • Funksion Auto Stop
  • 3 Shpejtesi 33,45,78 RPM
  • Dalje RCA
  • Dalje Jack 3.5mm

You may also like…