Gramafon Fenton RP165G Set Aluminium

12,900 L

Availability: Out of stock SKU: 102-156 Categories: , , Tag:

Description

Gramafoni Fenton RP165G me amplifikator të integruar është elegant në dizajn.

Dëgjoni vinilet tuaja me zë optimal duke rregulluar volumin në dy bokset e përfshirë.

Këto bokse të dyfishtë stereo 50 vat luajnë  vinile me 3 shpejtësi (33 1/3, 45, 78 RPM) ose nga teknologjia e integruar Bluetooth nga pajisjet tuaja me bluetooth.

Produkte te ngjashme :

Gramafon Fenton RP165L Set LightWood

 

  • Amplifikator stereo i integruar
  • Set me 2 bokse të jashtëm stereo
  • Lidhje bluetooth
  • 3 shpejtësi  33 1/3 , 45 dhe 78 RPM
  • Luaj vinile  7”, 10” dhe 12”
  • Gjilpërë qeramike
  • Dalje stereo RCA

You may also like…