OFERTE

Gramafon Fenton RP170D Wood

Original price was: 11,900 L.Current price is: 9,900 L.

Availability: Out of stock SKU: 102-166 Categories: , , Tag:

Description

Shijoni tingullin autentik të vinylit dhe luani të gjitha disqet më të mira duke përdorur gramafon Fenton RP170. Ky komplet 2-në-1  përmban gramafonin dhe kutinë e ruajtjes së disqeve që përputhet me pamjen e cilësisë së mirë prej druri dhe mund të ruajë deri në 30 rekorde. Tavolina rrotulluese me 3 shpejtësi mund të luajë rekorde 33, 45 dhe 78 rpm dhe është e pajisur me opsione të ndryshme hyrjeje dhe daljeje, si një dalje kufjesh për dëgjim privat pa i shqetësuar të tjerët. Funksioni Bluetooth kthen gramafonin tuaj në një boks wireless falë bokseve stereo të integruar.

  • Gramafon me ruajtës vinilesh të përshtatsh
  • Bokse të integruara me rreze të plotë
  • Mbrojtëse nga pluhuri transparente
  • Lidhje bluetooth
  • Luan vinile 7”, 10” dhe 12”
  • Funksion autostop
  • 3 shpejtësi : 33 1/3, 45 dhe 78 RPM
  • Gjilpërë qeramike
  • RCA për lidhje me bokse të jashtme

You may also like…