Gramafon Fenton RP173 Vintage

Original price was: 13,900 L.Current price is: 11,900 L.

Availability: In stock SKU: 102-182 Categories: , , Tag:

Description

Dëgjoni vinilin tuaj të preferuar me këtë gramafon të cilësisë së mirë të kompletuar me një rimeso druri të errët. Kjo pllakë rrotulluese e gjithanshme për vinile mbështet 3 shpejtësi  (33 1/3, 45 dhe 78 RPM) duke lejuar që të luhet pothuajse çdo lloj vinili. Ai përmban bokse të integruar, dalje AUX dhe marrës të integruar të radios FM për akordim në stacionin tuaj të preferuar të radios. Gramafoni RP173 është pajisur plotësisht me të gjithë teknologjinë moderne që prisni; një media player i integruar Bluetooth për transmetimin e muzikës wireless, ndriçimin e verdhë nostalgjik dhe funksionin e ndalimit automatik.

  • Dizajn klasik
  • Bokse të brendshëm stereo me rreze të plotë
  • Lidhje bluetooth
  • 3 shpejtësi  33 1/3 , 45 dhe 78 RPM
  • Luan vinile  7”, 10” dhe 12”
  • Gjilpërë qeramike
  • Stereo RCA line out

You may also like…