Gramafon JBL Spinner BT Gold

49,900 L

Availability: In stock SKU: JBLSPINNERBTGLDEU Categories: , ,
View cart

Description

Luaj menjëherë koleksionin tuaj të rekordeve me çdo altoparlant ose kufje Bluetooth. Duke përdorur kodimin aptX™ HD, nuk ka kompromis zanor. Tingulli nga regjistrimet tuaja është po aq i mirë sa me telat. JBL Spinner BT përfshin dalje analoge për sistemet ekzistuese Hi-Fi, me një para-amp phono të integruar për përdorim me altoparlantët aktivë. Duke përdorur një rreth alumini dhe një krah, Gramafoni është dëshmi e gëzimit të muzikës dhe disqeve vinyl. Shijoni eksperiencen e mahnitshme me gramafonin e ri nga JBL

Materiali- Alumin
Phono te integruar
Gjilpere Audio Technica
Bluetooth 5.2 Qualcomm aptX HD audio
1 X Stereo RCA
Dimensin H x W x D  155mm x 435mm x 368mm