PC gaming speakers JBL Quantum Duo Black

Original price was: 21,990 L.Current price is: 19,900 L.

Availability: In stock SKU: JBLQUANTUMDUOBLKEU Categories: ,
View cart

Description

JBL QuantumSOUND

Nga hapat më të vogla deri te shpërthimi më i zhurmshëm, JBL QuantumSOUND Signature e bën çdo skenë epike dhe çdo lojtar më konkurrues. Teknologjia jonë e tingujve 360 °, së bashku me Dolby digital, krijon skenën zanore më realiste. Jini plotësisht të përkushtuar në lojë dhe fitoni lojën pasi ju lejon të dëgjoni çdo armik që ju vjen.

Përjetoni çdo detaj

Nuk do të humbisni kurrë një plumb apo një kërcitje në zhavorr me qartësinë e jashtëzakonshme të zërit dhe basin e fuqishëm e intensiv.

Drita të personalizueshme

Mbushni pajisjen tuaj të lojërave me efekte ndriçimi të këndshëm që ju çojnë më thellë në veprim. Bokset e lojërave për PC JBL Quantum Duo vijnë me paracaktime të ndryshme ngjyrash dhe modele ndriçimi. Përcaktoni lehtësisht njgyrat me butonin e kontrollit të ndriçimit.

  • Tinguj 360 °
  • Fuqia output: 20W RMS
  • Versioni bluetooth : 4.2
  • Drita të personalizueshme
  • Dimensionet (cm) : 8.9  x  21 x  17.6

You may also like…